Pachet Complet de Igienizare şi Detartraj Dentar

Achiziţioneaza chiar acum – înainte să începă sezonul rece!

blank
Play Video

In Clinicile Life Dental Spa – beneficiati in plus si de urmatoarele servicii:

Periaj Profesional

Air-Flow
Consultatie cu Camera Intraorala
Plan de Tratament

Beneficiile Igienizării Dentare

Play Video

Alege sanatatea dentara si vino la sedinta de detartraj cu Ultrasunete.

Îndepărta prin metodele de igienă obișnuite, practic nu se poate efectua un detartraj acasă, ci doar în cabinetul stomatologic. Acesta are rolul de a menține sănătatea orală prin îndepărtarea resturilor alimentare care, în timp și în lipsa curățării, se pot acumula și pot suferi procese biochimice, transformându-se în tartrul aderent de pe suprafața dentară, ce nu mai poate fi eliminat prin simplul periaj.

Detartrajul cu ultrasunete este realizat de către medicul specialist în cabinetul stomatologic pentru a îndepărta tartrul acumulat pe suprafața dinților. Pacientul are responsabilitatea de a menține ulterior, pe cât de mult posibil, sănătatea și igiena orală, atât acasă, cât și prin respectarea vizitelor periodice, o dată la șase luni, la medicul stomatolog.

În urma realizării profilaxiei cu ajutorul unui detartraj cu ultrasunete se va îmbunătăți, în primul rând, aspectul estetic al dinților. Aceștia vor deveni mai albi și mai strălucitori, redând încrederea pacientului de a zâmbi.

Există posibilitatea descoperirii unor carii aflate în fază incipientă, care, dacă sunt tratate din acest stadiu, ajută la menținerea unei bune sănătăți orale.

ale unui detartraj cu ultrasunete, acestea fiind eficiența și non-invazivitatea acestui tip de tratament profilactic. Astfel, acesta se realizează rapid și este nedureros, contribuind major la scăderea șanselor de apariție sau de dezvoltare a unor afecțiuni gingivale precum gingivita (inflamația gingiei) și parodontoza (mobilitatea dinților).

Totodată, în urma efectuării unui astfel de tratament, respirația devine mai proaspătă și este eliminată halena, oferindu-i pacientului un confort sporit.

Alege să îţi îngrijeşti dantura înainte de începerea sezonului rece!

Asistare Laser – FARA DURERE!