Alege Second Opinion (a doua parere medicala) la Life Dental Spa!

Un diagnostic corect te poate scuti de tratamente dentare incorecte 

si de cheltuieli inutile!

 

In zilele noastre, tehnologia permite multiple metode de tratament, chiar si atunci cand vine vorba de diferite proceduri terapeutice in cabinetul stomatologic. O simpla radiografie si un examen clinic atent efectuat de catre #LifeDentist-ul tau clarifica diagosticul, urmand ca apoi sa fie ales cel mai potrivit tratament. 

De ce este important sa alegem cu mare atentie tratamentul? O a doua opinie medicala este intotdeauna binevenita, aceasta putand face o diferenta majora in alegerea tratamentului stomatologic. De exemplu, temuta boala parodontala, odata identificata, poate fi ameliorata prin multiple metode, fiind esential ca pacientul sa cunoasca toate posibilitatile pe care le are. 

Parodontoza este o afectiune dentara ce se manifesta la nivelul tesutului de sustinere al dintilor, afectarea acestuia ducand la mobilitate dentara gradual. In lipsa unui tratament, parodontoza evolueaza pana la stadiul de pierdere al dintilor. Statistic vorbind 9 din 10 romani sufera de o boala parodontala, iar 85% dintre ei nu stiu acest lucru.  Alege sa tratezi eficient si la timp! 

Clasic, parodontoza se trateaza chirurgical, insa procedurile terapeutice sunt dureroase, invazive si implica o recuperare ulterioara dificila. Comunicarea medic-pacient este esentiala in astfel de cazuri, pentru a putea afla mai multe tipuri de tratament.

Modern, parodontoza beneficiaza de terapie NON-CHIRURGICALA cu ajutorul laserului stomatologic. De ce laserul dentar? Rapid, fara durere, acesta elimina bacteriile care au produs boala, stimuleaza regenerarea tesuturilor si ajuta la o recuperare mult mai facila. 

Stii la ce te expui daca urmezi un plan de tratament nepotrivit pentru tine?

 

De ce sa alegi o a doua opinie de la specialistii Life Dental Spa?

 

 

Alege Life Dental Spa! Clinica stomatologica Life Dental Spa nu doar ca dispune de specialisti foarte bine pregatiti in domeniul medical, ci si instruiti cu tact de catre medicul fondator dr. Cristina Obreja in ceea ce priveste consilierea pacientilor. 

 

Cele mai inalnite erori in tratamentele stomatologice:

 

  1. 1. Nu este diagnosticata parodontoza la timp si pacientii ajung sa isi piarda dintii
  2. 2. Se efectueaza lucrari protetice peste dinti suferinzi de parodontoze netratate, fapt ce agraveaza situatia
  3. 3. Se insera implanturi la pacienti cu parodontoze netratate, ceea ce poate genera chiar pierderea acestora
  4. 4. Tratamente de canal efectuate incorect si incomplet care pot duce la infectii, granuloame, chisturi, inclusiv pierderea dintilor
  5. 5. Lucrari protetice incorect adaptate gingival sau in ocluzie, ceea ce genereaza multiple complicatii
  6. 6. Carii superficiale ignorate care se pot agrava
  7. 7. Extractia unor dinti ce ar fi putut fi salvati printr-un tratament endodontic corect
  8. 8. Aplicarea de fatete dentare in scopul obtinerii unei nuante mai albe a smaltului, cand acest lucru ar fi putut fi obtinut prin albiri dentare cu laser
  9. 9. Devitalizarea (scoaterea nervului) preventiva a unor dinti ce trebuie acoperiti cu coroane, cand ar fi putut fi pastrati cu nerv sub acele lucrari
  10. 10. Realizarea de punti dentare extinse, ce implica slefuirea unor dinti sanatosi (deci sacrificiu important de tesut dentar), cand ar fi fost posibila inserarea unor implanturi dentare strict in zonele edentate.

 

Cere o a doua opinie la Life Dental Spa si afla despre cele mai noi metode de tratament!

Iata cateva dintre manoperele stomatologice abordate diferit la Life Dental Spa:

 

Toata aceasta abordare a venit natural, in urma numeroaselor solicitari pe care le-am primit din partea pacientilor, multi dintre ei nemultumiti de planurile de tratament propuse de alte clinici dentare, sau chiar dezamagiti de tratamente incorecte si nejustificat de costisitoare la care au fost supusi in trecut de medicii altor cabinete.

De aceea, am creat un sistem diferit de abordare a tratamentelor, in care dorintele pacientului sunt ascultate iar terapiile sunt minim invazive, respectand integritatea organismului. Tratamentele sunt instituite DOAR in momentul in care pacientul si-a dat acordul pentru ele, si doar dupa ce acesta a inteles exact in ce constau si ce costuri presupun. De aceea, lucram intotdeauna cu plan de tratament scris, adus la cunostinta pacientului.

Stomatologia holistica practicata cu mare succes in cadrul clinicii Life Dental Spa propune cateva noi idei in ceea ce priveste tratamentul potrivit pentru boala parodontala si nu numai, pacientul fiind punctul central: nu tratam doar DINTI, tratam OMUL ca un INTREG

In acest sens, parerea #LifeDentist-ilor nostri este ca un tratament adecvat ar trebui sa fie: 

 

Cum este posibil acest lucru? Ei bine, gratie tehnologiei moderne, refresh-ul stomatologiei holistice aduce in prim plan laserul stomatologic. Clinica Life Dental Spa a ales sa trateze afectiunile stomatologice, inclusiv parodontoza, cu ajutorul laserului dentar. 

In urma evaluarii radiografiei dentare si a efectuarii unei consultatii, #LifeDentist-ul poate sa ofere o a doua parere cu privire la tratamentul ce poate fi efectuat. Acesta trebuie sa fie cat mai potrivit pentru situatia clinica, fiind mentinuta o balanta in ceea ce priveste avantajele si dezavantajele. 

 

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de o a doua opinie la noi in clinica?

 

Consultatia cu camera intraorala NU LASA LOC DE INTERPRETARI, ESTE CLARA SI EVIDENTA, asadar vei putea sa intelegi cu adevarat care sunt problemele cu care te confrunti si care sunt tratamentele potrivite.

Este esential ca pacientii sa inteleaga importanta unei a doua opinii in stomatologie si nu numai. Medicul specialist alege tratamentul potrivit privind individul ca un intreg, luand in considerare intreaga sa stare de sanatate. 

Astfel, pacientii ar trebui sa fie constienti de faptul ca tratamentul nu poate fi acelasi pentru toata lumea. In cadrul clinicii Life Dental Spa, fiecare pacient este analizat ca un cumul de factori fizici, psihici, comportamentali si ai stilului de viata, tratamentul pornind de la afectiunea dentara, pana la bunastarea intregului organism. 

Afla acum o a doua opinie de la specialistii Life Dental Spa!