Vindeca-ti Dintii,

Vindeca-ti Viata!

Ai vrea sa nu mai treci prin dureri si tratamente stomatologice complicate, costisitoare?

AFLA ADEVARUL DESPRE VIATA SI SANATATEA TA!

Si rezolva-ti TOATE Problemele!

blank

Despre Autor


Dr. Cristina Obreja

Femeie de succes, medic stomatolog, fondatoare a lantului de clinici stomatologice Life Dental Spa, ambasador al stomatologiei biologice in Romania.

Dr. Cristina Obreja a adunat in aceasta carte experienta sa de lucru cu pacientii de peste 17 ani, filtrata insa de latura sa umana ce a mentinut-o alaturi de nevoile acestora.

blank

Stiai ca daca iti pui dantura la punct, iti pui la punct si viata?

Comanda chiar ACUM pachetul care iti va schimba viata si te va ajuta sa iti rezolvi 99% dintre toate problemele cu care te confruntai pana acum!


Pachetul cuprinde: 

  • Cartea: 32 de Cristale – Intelepciunea ascunsa a dintilor tai
  • Cursul „Secretele Parodontozei”
  • O consultatie GRATUITA intr-una din clinicile Life Dental Spa
 

OFERTA DISPONIBILA PANA LA FINALUL LUNII!

COMANDA ACUM PACHETUL IN VALOARE DE: 
pachet carte 32 de cristale

       

Dintii sunt cristalele vietii ce inregistreaza permanent informatii din mediul tau intern, reprezentat de ganduri, emotii, perceptiile tale asupra realitatii. Fac acest lucru inca din viata intrauterina, din perioada de formare a mugurilor dentari, cand preiau starile mamei si le transforma in structura vie, formata din smalt, dentina, cement. Continua apoi, pe tot parcursul vietii, sa inregistreze fidel tot ceea ce emite psiho-mentalul nostru.

Ce beneficii iti ofera cartea “32 de cristale”?
blank

DACA ceea ce traiesti in interiorul tau este preponderent negativ, pesimist, traumatizant, toate aceste stari vor fi preluate de dinti si astfel vor aparea premisele instalarii afectiunilor orale.

Modul in care ne raportam la realitatea in care traim determina ceea ce numim stilul nostru de viata. La randul sau, acesta influenteaza major starea noastra de sanatate.

Afla in numai cateva ore cum iti poti schimba viata pentru TOTDEAUNA!

blank
Catalina J.

„32 de cristale – Înțelepciunea ascunsă a dinților tăi” scoate la lumină răspunsul la cea mai delicată întrebare „cum privim noi lumea?”.  Scopul acestei cărți este de a demonstra modul în care această expresie a gurii și feței – zâmbetul – a fost, încă din cele mai vechi timpuri, înrădăcinat în viața și caracterul omului, și chiar în subconștientul său.”

blank
Razvan M.

„Informatiile ce ni se  dezvăluie treptat în rândurile așternute între coperțile acestei cărți, au darul de a ne face conștienți de importanta sănătății în general și a celei dentare în special.

O raza de lumina în bezna unui ev mediu editorial. Gânduri așternute generos, partenere gândurilor și întrebărilor noastre, sfaturi pentru o viață împlinită și sănătoasă, trecute printr-un filtru profesionist și obiectiv.

Un diamant oferit cu generozitate de OMUL și MEDICUL Cristina Obreja.”

blank
Andrei R.

„O perspectiva noua si neasteptata asupra unui subiect pe care marea majoritate il consideram ca nu mai poate aduce surprize. 

Sfaturile practice descoperite in carte m-au ajutat sa aplic imediat lucrurile invatate cu efecte imediate in viata mea. 

Recomand acesta lectura oricui doreste sa se cunoasca mai bine. ”

Dintii sunt organe vii, care merita atentia ta si pe care trebuie sa le ingrijesti corespunzator. Aceasta carte te va ajuta sa faci transformari benefice in viata ta, care vor avea ca rezultat un zambet sanatos si frumos!

CEA MAI SIMPLA CALE CATRE ECHILIBRU, SANATATE SI SUCCES SE AFLA CHIAR IN INTERIORUL CAVITATII TALE BUCALE, IAR CARTEA „32 DE CRISTALE” TE VA AJUTA SA DESCOPERI ACEST LUCRU! 

CARTEA ESTE VALABILA ONLINE!

Cumpara chiar ACUM cartea „32 de cristale” si primesti CADOU cursul ”Secretele Parodontozei” si o consultatie GRATUITA cu Dr. Cristina Obreja!