32 DE CRISTALE

Intelepciunea ascunsa a dintilor tai

de Dr. Cristina Obreja

blank

Tu stii sa ai grija cu adevarat de dintii tai? Cumpara acum cea mai complexa carte de sanatate dentara holistica!

“Dintii sunt organe vii, care merita atentia ta si pe care trebuie sa le ingrijesti corespunzator.”

Cartea “32 de cristale” te initiaza in secretele sanatatii dentare holistice.

Dintii tai, in numar de 32, sunt cristale de hidroxiapatita ce inregistreaza permanent informatii din mediul tau intern, reprezentat de ganduri, emotii, perceptiile tale asupra realitatii. Fac acest lucru inca din viata intrauterina, din perioada de formare a mugurilor dentari, cand preiau starile mamei si le transforma in structura vie, formata din smalt, dentina, cement. Continua apoi, pe tot parcursul vietii, sa inregistreze fidel tot ceea ce emite psiho-mentalul nostru.

Probabil cea mai complexa carte de sanatate dentara holistica!

blank

 

Daca ceea ce traim in interiorul nostru este preponderent negativ, pesimist, traumatizant, toate aceste stari vor fi preluate de dinti si astfel vor aparea premisele instalarii afectiunilor orale.

Modul in care ne raportam la realitatea in care traim determina ceea ce numim stilul nostru de viata. La randul sau, acesta influenteaza major starea noastra de sanatate. Din acest motiv, pe langa ceea ce gandim si simtim, este important si cum ne hranim, cum avem grija de igiena noastra, cum ne respectam corpul din punctul de vedere al nevoilor sale zilnice.

 

blank
Catalina J.

„32 de cristale – Înțelepciunea ascunsă a dinților tăi” scoate la lumină răspunsul la cea mai delicată întrebare „cum privim noi lumea?”.  Scopul acestei cărți este de a demonstra modul în care această expresie a gurii și feței – zâmbetul – a fost, încă din cele mai vechi timpuri, înrădăcinat în viața și caracterul omului, și chiar în subconștientul său.”

blank
Razvan M.

„Informatiile ce ni se  dezvăluie treptat în rândurile așternute între coperțile acestei cărți, au darul de a ne face conștienți de importanta sănătății în general și a celei dentare în special.

O raza de lumina în bezna unui ev mediu editorial. Gânduri așternute generos, partenere gândurilor și întrebărilor noastre, sfaturi pentru o viață împlinită și sănătoasă, trecute printr-un filtru profesionist și obiectiv.

Un diamant oferit cu generozitate de OMUL și MEDICUL Cristina Obreja.”

blank
Andrei R.

„O perspectiva noua si neasteptata asupra unui subiect pe care marea majoritate il consideram ca nu mai poate aduce surprize. 

Sfaturile practice descoperite in carte m-au ajutat sa aplic imediat lucrurile invatate cu efecte imediate in viata mea. 

Recomand acesta lectura oricui doreste sa se cunoasca mai bine. ”

 

Dintii tai sunt mai mult decat niste piese inerte in cavitatea ta bucala pe care trebuie sa le periezi de 2 ori pe zi cu pasta si periuta. Dintii sunt organe vii, care merita atentia ta si pe care trebuie sa le ingrijesti corespunzator. Aceasta carte te va ajuta sa faci transformari benefice in viata ta, care vor avea ca rezultat un zambet sanatos si frumos!

 

Ce beneficii iti ofera cartea “32 de cristale”?

O cavitatea bucala sanatoasa reflecta un organism sanatos si invers! Si, mai ales, reflecta un psiho-mental armonios.

blank

 

Cine este Dr. Cristina Obreja?

Dr. Cristina Obreja, medic stomatolog si fondator al lantului de clinici dentare Life Dental Spa, a adunat in aceasta carte experienta sa de lucru cu pacientii de peste 17 ani, filtrata insa de latura sa umana ce a mentinut-o alaturi de nevoile acestora.

Ambasador al stomatologiei biologice in Romania, doamna doctor a ales sa iasa din tiparele rigide ale profesiei de medic dentist, ajutandu-si pacientii sa-si inteleaga corpul, sa fie atenti la mesajele si semnalele lui de alarma, sa devina constienti si sanatosi.

Dr. Cristina Obreja promoveaza stomatologia biologica, tratamentele minim-invazive (cum sunt cele realizate cu ajutorul laserelor dentare), folosirea de materiale dentare cu grad inalt de biocompatibilitate, recomandarea de produse pentru igiena orala cu ingrediente 100% naturale.

Considera ca abordarea corecta a pacientului trebuie sa se faca pe trei directii importante: identificarea si eliminarea cauzei care a produs afectiunea, tratarea efectului si apoi ingrijirea si intretinerea pe termen lung a rezultatului obtinut, prevenirea recidivei.

Dr. Cristina Obreja este membru al Academiei Internationale de Stomatologie si Medicina Biologica (IABDM- Texas, SUA), si are competenta in Fitoterapie, Apiterapie, Aromaterapie si medicini traditionale orientale, precum si certificare acreditata in stomatologie laser.

De viziunea sa holistica, integrata biologic, asupra medicinei dentare au beneficiat mii de pacienti de-a lungul anilor, iar numarul lor continua sa creasca.

Afla secretele sanatatii dentare holistice!